Vote for this post Share this post on:

Voor onze opdrachtgever, een innovatief, internationaal  logistiek bedrijf in het oosten van het land, zijn wij op zoek naar een:

Business/Informatie Analist

Je werkt aan de verdere doorontwikkeling van een Transport Management Systeem, een in eigen beheer ontwikkelde suite van applicaties waar honderden medewerkers dagelijks mee werken op meerdere locaties in Nederland en België. Als Business/Informatie Analist  draag je zorg voor het opstellen van specificaties, testen en implementeren van de logistieke software die in eigen beheer wordt ontwikkeld. Je brengt hiervoor de wensen en behoefte van de eindgebruikers in kaart. Je analyseert en verbetert informatie- en datastromen binnen de organisatie.

Persoonlijke eigenschappenJe bent service- en klantgericht, gemakkelijk in de omgang met anderen, toont oprechte interesse in andere mensen en bent in staat zelfstandig binnen een team te opereren. Je bent gemakkelijk benaderbaar en weet wat er speelt in het team en in de organisatie. Je voelt je comfortabel in een veeleisende, hectische en dynamische omgeving waarin al je talenten worden uitgedaagd.

Verder…

  • Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Ben je analytisch sterk en heb je veel gevoel voor klantproblemen en business impact.
  • Heb je kennis van het IT vakgebied en ervaring met het (laten) ontwikkelen van software met de Scrum methodiek. Daarbij zie je het belang in van kwalitatief hoge software.
  • Is het hebben van logistieke ervaring in forwarding en wegtransport en pré.
  • Is het hebben van werkervaring een pré, maar als starter op de arbeidsmarkt wordt je ook uitgenodigd om te reageren.

Wat bieden wij je?

De mogelijkheid om je carrière voort te zetten bij een topspeler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
  • Prettige en informele werksfeer.
  • Dynamische organisatie.

Geinteresseerd? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@hmsolutions.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je ons bellen op 0343-432526

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vote for this post Share this post on:
Avatar Frank Atanassow

Author: Frank Atanassow