E-learning op maat

Wilt u ook de competentie en slagvaardigheid van de medewerkers in uw bedrijf of organisatie versterken? Zonder veel kostbare werktijd te verliezen en torenhoge kosten? Kies dan voor e-learning!

Effectief en eenvoudig

HM Solutions ontwikkelt online leerprogramma’s die volledig zijn toegesneden op uw wensen. Wij zetten de lesstof voor opleidingen, cursussen en trainingen om in een gebruikersvriendelijk systeem waarin uw medewerkers in een beveiligde omgeving kunnen leren. Op het moment dat het hun uitkomt, op kantoor of thuis en in hun eigen tempo.  Examens en testen kunnen op elk gewenst moment worden afgenomen. Via het ingebouwde controlesysteem blijven leidinggevenden eenvoudig op de hoogte van de resultaten en de vorderingen van de cursisten.

Expertise en techniek onder één dak

Onze gespecialiseerde software-ontwikkelaars lopen voorop als het gaat om technisch hoogwaardige én gebruikersvriendelijke online leertoepassingen. Dankzij onze expertise, ervaring en korte lijnen kunnen wij u een e-learningpakket aanbieden voor een zeer concurrerende prijs.

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van e-learning voor úw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van e-learning op een rijtje:

  • Flexibel: Altijd en overal toegang tot de lesstof, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Besparing van reis- en werktijd, met behoud van kwaliteit
  • Altijd up-to-date kennis met actuele lesstof
  • Meer mensen trainen in minder tijd
  • Kosteneffectief