Specialist in software-ontwikkeling

Systemen zijn vandaag de dag vaak zo complex dat standaardoplossingen niet langer volstaan. HM Solutions is gespecialiseerd in hoogwaardige software en stemt die volledig af op uw bedrijfsvoering en doelstellingen. Wij verlossen u van uw hoofdbrekens over ICT-oplossingen met geavanceerde web-based en stand-alone toepassingen op maat.

Samen werken aan úw ICT-doelen

Voordat onze programmeurs aan de slag gaan, brengen we in een uitgebreid intakegesprek samen met u als opdrachtgever alle wensen, problemen en knelpunten zorgvuldig in kaart. De zorg voor stabiliteit, ontwikkeling en continuïteit van uw softwaresystemen is bij ons in uiterst bekwame handen. Toonaangevende opdrachtgevers in de logistiek, de medische sector en de Rijksoverheid gingen u al voor.

Bouwen en onderhouden is ons credo

Bij HM Solutions staan service en ondersteuning hoog in het vaandel. Persoonlijk contact en korte lijnen zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn altijd bereikbaar en hechten aan feedback van onze opdrachtgevers.

Ontwikkelen, bouwen en onderhouden zijn niet alleen belangrijke begrippen in ons werk, maar typeren ook onze denkwijze in de omgang met onze klanten.