IT staffing

HM Solutions, uw partner in IT staffing

HM Solutions, uw partner in IT staffingSteeds meer ondernemingen kiezen ervoor om de ontwikkeling en het onderhoud van hun IT binnenshuis te houden. Dat is natuurlijk bijzonder interessant. Alleen heeft u in dat geval behoefte aan een ervaren medewerker die over een degelijke kennis beschikt. De staffing van dergelijke medewerkers is niet zomaar iets dat u aan ieder bedrijf kunt toevertrouwen. Wij van HM Solutions beschikken op dit vlak over een uitgebreide ervaring en expertise waardoor wij onze klanten van een oplossing op maat kunnen voorzien!

Nauw overleg met de klant

Niemand weet beter welke IT specialist uw bedrijf nodig heeft dan uzelf. Omwille van deze reden vinden we het van groot belang om samen u te kijken aan welke voorwaarden de nieuwe staffing binnen uw bedrijf moet voldoen. Tijdens een intakegesprek brengen wij al uw wensen in kaart brengen. Hierdoor bent u er niet alleen zeker van dat we een medewerker vinden die op IT vlak perfect aan de functie-eisen zal voldoen, maar bovendien ook nog eens past binnen de bedrijfsstructuur. Indien u op zoek bent naar ervaren en professionele IT staffing voor uw bedrijf, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van onze werkwijze

Door gebruik te maken van onze detavast constructie kunt u op het vlak van IT staffing rekenen op verschillende voordelen. De staffing van medewerkers voor uw bedrijf gebeurt bij ons dan ook aan de hand van een succesvolle werkwijze. Als opdrachtgever kunt u hierdoor rekenen op:

  • Het ontbreken van enig risico tijdens de detavast-periode
  • Een aanzienlijke besparing van tijd en kosten
  • Het ontbreken van overnamekosten na de detavast-periode
  • HM Solutions voorziet de opleiding en training van de medewerker(s)
  • De werving en selectie gebeurt steeds op basis van no cure no pay

Ook een geschikte medewerker vinden?

Wij van HM Solutions begrijpen als geen ander hoe moeilijk het vandaag de dag kan zijn om een echte IT specialist te vinden. Iemand moet immers op theoretisch vlak voldoen aan uw eisen, maar moet ook nog eens perfect bij uw bedrijf past. Toch is dit niet onmogelijk. Door onze ruime op het gebied van IT staffing zijn wij in staat om al onze opdrachtgevers steeds van een passende oplossing te voorzien. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die de staffing van nieuwe medewerkers binnen de ICT voor u kan realiseren? Aarzel dan niet langer en neem snel geheel vrijblijvend contact met ons op!