IT detachering

IT detachering, een meerwaarde voor uw bedrijf

IT detacheringHM Solutions is uw ultieme partner op vlak van de detachering van medewerkers binnen de IT. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van hooggekwalificeerde IT-specialisten. Steeds meer bedrijven willen voor hun digitale systemen geen beroep meer doen op een externe firma. Zij willen graag een permanente werknemer ter beschikking hebben die een oplossing biedt voor problemen of die verder kan bouwen aan bestaande systemen. Wanneer u dat eveneens wenst, kunnen de mogelijkheden op vlak van IT detachering die HM Solutions biedt voor u ongetwijfeld een meerwaarde betekenen!

Werving op basis van uw onderneming

Wanneer u op zoek bent naar IT specialisten, spreekt het voor zich dat u zelf bepaalde eisen in gedachte heeft. U moet namelijk iemand vinden die over voldoende kennis en expertise beschikt, maar ook binnen de structuur van uw bedrijf past. HM Solutions heeft echter een uitstekende wervingsprocedure die ervoor zorgt dat al onze kandidaten een aanvulling zijn voor uw bedrijf. Het werven van kandidaten gebeurt dan ook op basis van de functie-eisen die door u als opdrachtgever worden opgesteld. Daarnaast wordt ook de bedrijfscultuur meegenomen in de gesprekken. Onze mogelijkheden op vlak van detachering bieden dan ook de perfecte oplossing voor ieder bedrijf dat op zoek is naar geschikte werknemers binnen de ICT-sector.

Welke functies behoren tot de mogelijkheden?

Binnen de IT zijn er tegenwoordige diverse banen beschikbaar. Wij van HM Solutions bieden onze klanten voor het gros van deze functies de meest geschikte kandidaat. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Detachering van developers met kennis van Java, .Net en C#
  • Testanalisten
  • Informatie-analisten
  • Technische projectleiders


Voor welke van bovenstaande banen u ook op zoek bent naar een geschikte professional, wij van HM Solutions kunnen u een oplossing op maat aanbieden. Dit zorgt ervoor dat wij op vlak van IT detachering dan ook een zeer geschikte partner zijn die een persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.

De unieke werkwijze van HM Solutions

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk. Indien u op zoek bent naar IT specialisten, kunt u een beroep te doen op de detachering mogelijkheden die door ons bedrijf worden aangeboden. Door te kiezen voor HM Solutions bent u er namelijk zeker van dat u een specialist vindt. Die niet alleen productief werkt en over een uitmuntende kennis en expertise beschikt, maar ook nog eens perfect aansluit op uw bedrijf. Zoekt u ook naar IT detachering? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie of om een geheel vrijblijvende afspraak te maken.