ICT detachering

De specialist op vlak van ICT detachering

De specialist op vlak van ICT detacheringHM Solutions is dé specialist op vlak van detachering, werving en selectie. Door de jaren heen hebben we er voor gekozen om een unieke en bovendien zeer uitgebreide wervings- en selectieprocedure in het leven te roepen. Hierdoor kunnen wij de perfecte match op ICT vlak voor uw onderneming aanleveren. De kandidaten die wij u voorstellen beschikken over alles wat nodig is om kennis, kunde en continuïteit bij te brengen aan uw onderneming. Daarnaast leren zij binnen een korte tijd alles over uw bedrijf en werkwijze. Meer weten? Neem contact met ons op.

Hooggekwalificeerde ICT-specialisten

Veel bedrijven zijn vandaag de dag op zoek naar hooggekwalificeerde ICT professionals. ICT detachering is omwille van deze reden door de jaren heen aanzienlijk gegroeid. Ook wij van HM Solutions willen onze klanten op dit vlak graag van de perfecte oplossing voorzien. Wilt u eveneens gebruikmaken van onze mogelijkheden op vlak van detachering? In dat geval bieden we u een bijzondere expertise aan in de detavast-functies. Denk hierbij aan:

  • Ontwikkelaars gespecialiseerd in onder meer Java, .Net en C#
  • Testanalisten
  • Informatie-analisten
  • Technische projectleiders

Gestructureerde werving

Wanneer u gebruik wenst te maken van ICT detachering, dan wilt u kunnen rekenen op vakmensen die over de nodige ervaring en expertise beschikken binnen de ICT wereld. Wij van HM Solutions bieden op vlak van detachering dan de oplossing. U kunt door een beroep te doen op onze diensten rekenen op:

  • Een gestructureerde werving van kandidaten aan de hand van functie-eisen en bedrijfscultuur
  • Een aanzienlijke besparing op vlak van tijd en kosten
  • Een werkwijze geheel volgens het ‘no cure no pay’ principe
  • Een efficiënte en bovendien uiterst persoonlijke aanpak

Meer informatie of een afspraak?

Bent u eveneens op zoek naar vakkundige ICT medewerkers die perfect passen in uw onderneming? In dat geval zijn de detachering mogelijkheden die door ons van HM Solutions worden aangeboden voor u ongetwijfeld interessant te noemen. Wij kunnen voor bedrijven ICT detachering realiseren die op een financieel interessante manier plaatsvindt. Daarnaast ben u ook steeds verzekerd van gekwalificeerd personeel. Wilt u graag meer informatie of zou u graag een afspraak met ons willen maken? Aarzel dan niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!