Detavast

Ontdek wat detavast voor uw bedrijf kan betekenen

DetavastHM Solutions staat vandaag de dag bekend als dé specialist op vlak van recruitment en dat is grotendeels te danken aan onze uitzonderlijke detavast constructie. Door het volledige detacheringstraject op ons te nemen kunt u als opdrachtgever rekenen op verschillende voordelen, namelijk:

  • U bespaart bijzonder veel tijd.
  • U bent verzekerd van een echt kwalitatieve werknemer voor uw bedrijf.
  • Wij garanderen u dat uw nieuwe medewerker aan de vooropgestelde verwachtingen voldoet.


Klinkt bovenstaande voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek wat wij van HM Solutions precies voor u kunnen betekenen!

Detachering voor vaste banen

Als onderneming kunt u ervoor kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden van een externe IT-expert. Het brengt echter veel voordelen met zich mee wanneer u deze kennis zelf in huis heeft. Door gebruik te maken van de detavast mogelijkheden van HM Solutions kunt u als opdrachtgever zonder risico’s te lopen een geschikte IT medewerker vinden. Wij van HM Solutions beschikken over de nodige ervaring en expertise om precies die ene IT expert te selecteren die voldoet aan uw verwachtingen. Niet voor niets is onze detavast constructie door de jaren heen zo succesvol geworden.

Hoe werkt het precies?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze detavast constructie met zich meebrengt? In dat geval zetten we graag nog even enkele belangrijke zaken voor u op een rijtje. Veel opdrachtgevers zijn zich er namelijk niet van bewust, maar door ons in te schakelen kunt u veel tijd besparen. Daarnaast is deze manier van werken ook op financieel vlak interessant. Onze constructie zorgt er immers voor dat u geen overnamekosten hoeft betalen na afloop van de detavast periode. Ook vindt de werving en selectie plaats op basis van no cure no pay en regelen wij van HM Solutions de opleiding en training. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij uw bedrijf te bieden hebben!

Profiteer van onze voordelen

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk: de mogelijkheden die onze detavast constructie met zich meebrengt zorgen ervoor dat u binnen een korte tijd over een geschikte medewerker beschikt. Daarnaast profiteert u ook nog eens van financiële voordelen. Wilt u eveneens ervaren wat onze detavast voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!